Uitzetten van HEIC formaat op een iPhone

How Can We Help?

Uitzetten van HEIC formaat op een iPhone

Op dit moment is op alle nieuwe iPhone telefoons HEIC (high efficiency image coding) het standaard formaat, een beetje ongebruikelijk formaat type wat niet door elke applicatie wordt ondersteund. Wanneer je deze standaard niet gebruiken wil dan kan je het HEIC formaat aanpassen van je Camera instellingen van je iPhone.

• Ga naar instellingen (App van de iPhone)
  • Klik op Camera (Staat in het rijtje in de buurt van Foto’s)
  • Klik dan op Structuren
  • Klik dan op “Meest compatibel”

Je ziet hier 2 keuze opties staan.

1. High Efficiency
Deze optie activeert het HEIF/HEVC formaat, deze is vereist wanneer je 4k op 60 fps en 1080p op 240 fps wil gebruiken.

2. Meest Compatibel
Met deze optie zal altijd JPEG/H.264 worden gebruikt. Dit formaat is toegankelijker voor meer apps en toepassingen.